Dolabınızda Bulunması Gereken 5 Ceket Türü

Bahar neredeyse kapıya dayanmışsa, ceket mevsimi gelmiş demektir! Günün her saati her türlü elbise ya da pantolon ile kombinlenen ceketler, şık tarzınızı yumuşatıp daha spor bir görünüm elde etmek istediğinizde ya da daha dikkat çekici, resmi ve şık bir etki yaratmak istediğimizde imdadımıza yetişirler!  İşte bu ‘cankurtaranlar’ içinden, sizin için mutlaka sahip olmanız gereken 5 ceketi seçtik!

Bomber Ceket

Bomber ceket de ne demeyin! 90’ların bomber ceketleri sokak modasında yeniden hayat buldu! Skinny jeanleriniz ya da daracık eteklerinizle birlikte kombinleyebileceğiniz bu ceketler, spor şıklığın en temel parçalarından biri!

Deri Ceket

Deri ceketler dolaplarımızın olmazsa olmazı! Asi ve seksi bir görünümün de temel anahtarı! Daracık pantolonlarınız ile kombinlediğinizde gündüz için ideal olurken, seksi gece elbisenizle giydiğinizde de iddialı olacağınız kesin!

Kolej Ceketler

Rihanna, Beyonce, Madonna gibi pek çok ünlü sanatçının şu aralar vazgeçilmezi olan Kolej ceketleri ile okullara geri döndük! Sportif ve çabasız şıklığın anahtar parçası olan bu ceketleri, Converse’lerinizle, ya da kısa botlarınızla birlikte giyip, doğal tonlarda makyaj ve örgülü saçlarla tamamanız bütün dikkatleri üzerinize çekmeniz için yeter de artar bile!

Kot Ceket

Vazgeçilmezlerin en başında yer alan kot ceketleri artık hemen hemen her renkte ve modelde bulmak mümkün! Bu güzelim ceketleri, kimi zaman tişörtlerinizin üstüne giyerken; kimi zaman da yaz geceleri askılı elbiselerinizin üzerine giyebilirsiniz.

Blazer Ceketler

İş hayatı, davetler, yemek toplantıları ve ya arkadaş görüşmeleri için kurtarıcı bir parça olan Blazer ceketlerinizi kısa elbiseleriniz ile giyerek iddialı bir görünüm elde edebilir ya da dar paçalı pantolonlarınız ile kombinleyerek feminen bir görünüm yakalayabilirsiniz!

Matmazel